رهبر معظم انقلاب:
یاد، افتخارات، عزت شهدا را همه باید نصبالعین خودشان قرار بدهند؛ نگذارید فراموش بشود.
شهید سید غالب تیمار
تولد 1339
اعزامی از بسیج سپاه پاسداران
عملیات رمضان
محل اسارت محور کوشک
تاریخ اسارت 1361/4/23
اردوگاه محل اقامت موصل یک(بزرگ)دو ،سه و چهار
تاریخ آزادی 1369/5/27 شهادت 1369/6/15
سید از بچه های روستای لنگیر از توابع بخش زیدون بهبهان بود. دوره ی ابتدایی را در روستا گذرانده بود و سپس برای ادامه تحصیل به بهبهان آمده بود. او دوره ی راهنمایی و دبیرستان را در بهبهان گذرانده و در حین تحصیل کار می کرد
. در آخرین مرحله ی حضورش در جبهه های نوردرعملیات رمضان شرکت کردو در تاریخ 23تیرماه سال 1361به اسارت
دشمن بعثی درآمد ور حالیکه بازهم مجروح بود. او زندگی در چند اردوگاه را تجربه کرد. نخست به موصل بزرگ برده شد.در آنجا بود که در درگیری آذر سال 61با دست شکسته او را از میان جمع جدا کردند و به عنوان یکی از نیروهای خط دهنده در درگیری به زندان بردند.گروه 35نفره ای که بعدها به نام خمس و ثلاثین [1]نامیده شدند.
بعد از موصل بزرگ زندگی در اردوگاه های چهار،سه و دو را هم تجربه کرد. در روز اسارت در میدان درگیری برای نجات دوست مجروحش خطر بزرگی را پذیرفت اما اجازه نداد که سربازان بعثی جان رزمنده مجروحی را بگیرند و با جدیت تمام او را بردوش گرفت و با خود برد.
سید بزرگوار ما پس از تحمل سختی های فراوان اسارت در تاریخ 27 مرداد سال 1369 با سربلندی تمام به آغوش میهن اسلامی بازگشت اما زندگی در دنیای مادی را چندان تحمل نکرد
روز پنج شنبه 69/6/14سید جهان مادی ما را وداع گفت و چونان کبوتری سبک بال حصار جسم را شکست و عازم عرش اعلا شد وما را در فقدان خودبا حزن و اندوه باقی گذاشت.. روز جمعه 15 / 6 / 69 تعداد زیادی از مردم بهبهـان ، آغاجاری ، امیدیه ، زیدون و روستاهای اطراف در مراسم تشیع پیکر این پرستوی مهاجر شرکت کردند و با احترامی ویژه او را به خاک که نه . به یادها سپردند. چرا که یاد او همواره در دل ما باقی خواهد ماند.
بیش از 220 تن از رزمندگان شهرستان بهبهان بخشی از عمر خود رادر اردوگاه های رژیم بعثی سپری کردند
و با عزت و سربلندی به میهن اسلامی خود بازگشتند.
درود خدا بر این بزرگ مردان باد
[1] بعد از زندانی شدن این گروه ،به این نام در بین بچه ها معروف شدند. رمضان استادیان نیز در این باره کتابی را نوشته است.
- ۰۰/۱۰/۰۲